Laatste product reviews

Er zijn nog geen recensies.

Urban Collectie

Wil jij met jouw sportkleding opvallen in de sportschool, maar vind je draagcomfort ook erg belangrijk? Dan is de Urban collectie van Graffiti Beasts echt iets voor jou. Deze fitness kleding voor dames is minimalistisch en neutraal. Toch is de hippe sportkleding voor dames van Graffiti Beasts erg comfortabel om te dragen. 

Onze Urban Collecie heeft verschillende kleding om uit te kiezen en jouw fitness outfit af te maken, voor elke vorm van sport. Van shorts en leggings tot crop tops en body's, je komt niks te kort voor jouw perfecte, comfortabele en stijlvolle work out outfit! Met onze Urban Collectie hoef je geen zorgen te maken over welke vorm van workout jij doet, cross fit, yoga, paaldansen of fitness, bij de urban collectie vind je alles wat je nodig hebt en past bij jou!

Actieve filters

 • Tanktop Urban Collection Zwart

  € 7,95

  Zwarte tanktop met het Graffiti Beasts logo. De tanktop is gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het sporten.

 • Top Urban Collection Zwart
  Laatste items in voorraad

  Top Urban Collection Zwart

  € 7,95

  Zwarte top met het Graffiti Beasts logo. De tanktop is gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het sporten of.

 • Top Urban Collection Grijs

  € 7,95

  Grijze top met het Graffiti Beasts logo. De tanktop is gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het sporten of.

 • Legging Urban Collection Zwart

  € 14,95

  Zwarte legging met het Graffiti Beasts logo. Deze legging is gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het.

 • Legging Urban Collection Grijs
  Laatste items in voorraad

  Legging Urban Collection Grijs

  € 14,95

  Grijze legging met het Graffiti Beasts logo. Deze legging is gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het.

 • Shorts Urban Collection Zwart
  Laatste items in voorraad

  Shorts Urban Collection Zwart

  € 7,95

  Zwarte shorts met het Graffiti Beasts logo. Deze shorts zijn gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het.

 • Shorts Urban Collection Grijs
  Laatste items in voorraad

  Shorts Urban Collection Grijs

  € 7,95

  Grijze shorts met het Graffiti Beasts logo. Deze shorts zijn gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het.

 • Body Urban Collection Zwart
  Laatste items in voorraad

  Body Urban Collection Zwart

  € 9,95

  Zwarte body met het Graffiti Beasts logo. Deze body is gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het sporten of.

 • Body Urban Collection Grijs

  € 9,95

  Grijze body met het Graffiti Beasts logo. Deze body is gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het sporten of.

 • Croptop Urban Collection Zwart

  € 14,95

  Zwarte top met het Graffiti Beasts logo. De tanktop is gemaakt van glad polyamide, daardoor heef het een geweldige pasvorm op het lichaam. Perfect voor tijdens het sporten of.